Kézben tartjuk rendszerét

Rendszergazdai Szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás, rendszerüzemeltetés kis- és középvállalatoknak Győr és környékén

személyre szabott felügyelet

Azonnali távfelügyeleti segítség

Gyors és hatékony problémamegoldás

Szükség esetén gyors helyszíni kiszállás

work
server

Tevékenységünk

Teljeskörű informatikai szolgáltatások

Rendszergazda szolgáltatás, hálózat üzemeltetés, informatikai rendszerüzemeltetés megfizethető áron, elégedettségi garanciával.

Komplex védelem a zsarolóvírusok ellen.

Teljeskörű informatikai szolgáltatások

p

RENDSZERFELÜGYELET

Informatikai rendszerét folyamatosan felügyeljük és karbantartjuk. A használt szoftvereit frissítjük, napra készen tartjuk.

Bővebben

Például: Egy adattároló (HDD:Hard Disk Drive) állapotát monitorozva legtöbbször láthatóvá válik az eszköz öregedése, és  még a fizikai meghibásodása előtt tudunk intézkedni.

p

SZÁMÍTÓGÉP SZERVIZ, KARBANTARTÁS

Microsoft operációs rendszerek és irodai szoftvercsomagok telepítése és frissítése: Gyors, és költségkímélő megoldást kínálunk meghibásodott számítógépek, nyomtatók, monitorok, hálózati eszközök, javítására vagy cseréjére.

Bővebben

Szervizünkben cserélünk törött laptop kijelzőket, notebook billentyűzetet, és egyéb perifériákat. További szolgáltatásaink: vírusírtás, szoftveres karbantartás, frissítések, telepítések. Tárhely felszabadítás, adatmentés, dokumentum helyreállítás, biztonsági beállítások, levelezés beállítások. Tűzfal konfigurálás, spam szűrés. Problémamegoldás távsegítséggel gyorsan és biztonságosan.

p

KORSZERŰ ADATBIZTONSÁGI RENDSZER KIÉPÍTÉSE

Informatikai beruházása előtt kérje ki tanácsunkat, hogy az önnek legoptimálisabb informatikai eszköz kerüljön a birtokába.

Bővebben

Távoli kapcsolattal akár 5 percen belül vissza tudunk állítani például egy véletlenül letörölt dokumentumfájlt. Hiába frissül napi szinten a vírusírtó a gépén manapság ez nem jelent megfelelő védelmet. Mindenre kiterjedő adatmentő rendszer kialakítását javasoljuk, mely védelmet nyújt egy zsarolóvírus támadása ellen is!

p

LEVELEZŐRENDSZER KIÉPÍTÉSE ÉS KONFIGURÁLÁSA

Amennyiben szüksége van a régi levelek megőrzésére, és gyors elérésére, akkor egy helyben telepített levelezőrendszerre lesz szüksége.

Bővebben

Segítünk egy olyan rendszer kialakításában, amely pont az Ön szokásaihoz és igényeire van szabva, és független a szolgáltató tárhelyétől.

Díjmentes szaktanácsadásért és helyszíni felmérésért forduljon hozzánk bizalommal!

Állandó, megbízható rendszergazda szolgáltatás

Ön igényeire szabva

  • Személyre szabott felügyelet szerződés szerint, online hibabejelentés az év minden napján (0-24 h).
  • Azonnali távfelügyeleti segítség: A távoli segítségnyújtás keretén belül egy program használatával az Ön számítógépére csatlakozzunk, hogy elhárítsuk a problémát.
  • Gyors és hatékony problémamegoldás: szakembereink bárki számára érthető formában, szakszavakat nem használva nyújtanak segítséget
  • A legfrissebb technológiák bevezetése.
  • Garanciális ügyintézés.
  • Szükség esetén gyors helyszíni kiszállás, hibaelhárítás.
  • Vihar következtében keletkezett számítástechnikai kár bevizsgálása, javítása.
  • Szakvélemények készítése eszköz meghibásodások esetén.
  • Teljes munkafolyamat dokumentálása, jegyzőkönyv készítése.

Kérjük segítse munkánkat az online kérdőív kitöltésével! A kitöltés hozzávetőlegesen 2 percet vesz igénybe. Köszönjük!

Partnereink mondták rólunk..

Lengyel Tibor ügyvezető - L&W Könyvvizsgáló Kft.

Több mint 20 éve partnerünk a Centrum Computer. Ők építették ki a hálózatunkat és az általuk javasolt adatmentő rendszert használjuk. Megkapunk tőlük minden olyan szakmai segítséget ami a munkánkhoz szükséges. Mindenkinek ajánlom szakmailag felkészült csapatukat, forduljanak hozzájuk bizalommal.

Dr. Kertész Tamás ügyvezető tulajdonos - Farm Tojás Kft.

A Centrum Computer Kft. hosszú évek óta partnerünk. Megtesz mindent, hogy teljesítse igényeinket, amelyek sokszor speciálisak a tevékenység jellegéből adódóan. Fontos számunkra, hogy gyorsan reagálnak, az egyes problémákra és hatékony megoldást adnak. Kölcsönös megelégedettséggel tudunk együttműködni.

Kovács Norbert ügyvezető - KonSys Kft.

A Centrum Computer szakmailag felkészült csapata valódi értéket tud biztosítani számunkra általános és speciális műszaki igényeink kiszolgálása esetén egyaránt. Megkereséseinkkor nem csak az általunk megfogalmazott igényeinket tekintik mérvadónak, hanem az adott feladatot egészében, szakértői szemmel szemlélve, igyekeznek részünkre valódi, teljeskörű megoldást felkínálni.