A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. 12. 20.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03007

Széchenyi 2020

Kidolgoztunk egy elképzelést, melyhez 5 fő gyakornokot tervezünk felvenni. Erősíteni kívánjuk az adminisztrációs és a termelési területet. Mindkét területre kidolgoztunk egy betanítási rendszert, amelyen a gyakornokokat végigvezetve rövid időn belül a céget és a feladatokat kiválóan ismerő munkatársainkká válhatnak. Tervezett beosztások: 4 fő termelés  (informatikus és gyengeáramú hálózatépítő), 1 fő adminisztrátor és értékesítő. Ezzel a beosztással biztosítható a hatékony feladatosztás, szervezett és jobban terhelhető cégstruktúra jön létre.

A gyakornokokkal közvetlenül 2 kapcsolattartó tud foglalkozni:

Kovács Gábor, ügyvezető, felsőfokú végzettség, alapító tag, 34 év szakmai tapasztalat.

Sebestyén Balázs, vezető informatikus, felsőfokú végzettség, 2 éves helyi munkatapasztalat, 14 év szakmai tapasztalat. A gyakornokok felvételével járó nagyobb helyigényt saját finanszírozással biztosítjuk. A közvetlen munkahelyük berendezéséhez az alábbiak szükségesek: íróasztalok, gurulós konténerek, székek. A tervek szerint mindenki kap egy laptopot, mellyel el tudja végezni a szükséges feladatokat. A világítás korszerűsítését, az informatikai és erősáramú végpontok kiépítését, számítógépes központ bővítését saját finanszírozás révén teljesítjük.

A termelésbe 4 főt tervezünk bevonni. Ehhez szükséges, hogy mindegyiküket ellásuk az alapvető szerszámcsomaggal (kalapács, fúró, lemezvágó, csavarhúzó, fogók, csipeszek stb.). Az árajánlatokban feltüntetett eszközök és kellékek közvetlenül a gyakornokok elhelyezését és munkába állását szolgálják, illetve szükségesek ahhoz, hogy munkát tudjanak végezni (pl. munkaruha).

A tapasztalatot és a tudást a gyakornokoknak átadva, ütőképes és a továbbiakban is stabil cégként tudnánk tovább működni a régiónkban. Ezzel párhuzamosan a projekt megvalósításával terveink szerint aktívan hozzájárulhatunk a fiatalok munkaerőpiacba való integrálásához.